Contact

Adres
Tandartsen aan de Herenweg
Herenweg 103 a
2105 ME, Heemstede
Contact
Telefoon: 023 760 1320
E-mail: info@tandartsenaandeherenweg.nl

Openingstijden:
maandag: 08:00 - 16:30
dinsdag: 08:00 - 16:30
woensdag: 08:00 - 20:30
donderdag: 08:00 - 20:30
vrijdag: 08:00 - 16:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Afspraak maken

Afspraak maken

Om een afspraak in te plannen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 023 760 13 20. U kunt een voorkeur doorgeven voor een behandelaar en deze wordt dan in ons systeem genoteerd als uw vaste behandelaar. Mocht de behandelaar ziek zijn, zullen wij in de eerste instantie proberen te zorgen voor een vervanger. Mocht dit niet mogelijk zijn of mocht de behandelaar langdurig afwezig zijn, nemen wij persoonlijk contact met u op. 

Het annuleren van afspraken

Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen we dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren, telefonisch, te worden afgezegd. Bij geen of een te late annulering zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Wanneer u meerdere keren minder dan 48 uur van tevoren uw afspraak heeft geannuleerd of niet op uw afspraak bent verschenen, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Let op! Afspraken annuleren kan alleen telefonisch, niet via de e-mail.  Indien het een afspraak op maandag betreft, wilt u dan uiterlijk de vrijdag ochtend  ervoor rond 8.30 uur contact opnemen met de praktijk

Wij doen er alles aan om wachttijden te beperken. Wilt u daarom even contact met ons opnemen wanneer u vertraagd bent?

Wijzigingen doorgeven

Wij verzoeken u wijzigingen in gegevens zoals adres, telefoonnummer en verzekering tijdig aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, per e-mail of persoonlijk bij de receptie. Wanneer er wijzigingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, zou u dit dan aan uw behandelend arts door willen geven als u een bezoek brengt aan de praktijk.