Maatregelen coronavirus

Uiteraard blijven wij de corona-richtlijnen van het RIVM volgen en staan wij achter het dringende advies om een mondkapje te dragen in de praktijk, 1,5 meter afstand te houden.

Ik heb het gelezen

x

Missie

We willen dat de mondzorg van alle patiënten bij ons op orde is. We behandelen geen tanden, maar mensen. We nemen de tijd voor u en we werken voor de langere termijn aan het behoud van uw tanden en kiezen. Te vaak wordt er in de tandheelkunde pas behandeld als een probleem zich heeft aangediend. Wij willen problemen voorkomen en in beeld krijgen wat er aan de hand is al ze toch ontstaan. Daarom besteden we veel aandacht aan preventie en een goede mondhygiëne. We willen zo weinig mogelijk slijpen en boren. Dat is vaak ook niet nodig als een probleem tijdig is ontdekt.

In de tandheelkunde zijn vaak meerdere oplossingen denkbaar, met verschillende prijskaartjes en in verschillende trajecten. In overleg met u kiezen we de oplossing die het beste bij u past. We doen vrijwel alle behandelingen in onze eigen praktijk waar we korte lijntjes hebben.

In de mondzorg hebben zorgverleners en patiënten vaak een langdurige zorgrelatie met elkaar. Bij ons krijgt u daarom een vaste tandarts, omdat we weten en begrijpen dat u dat graag wilt.

De tandheelkunde is echter zo uitgebreid geworden dat een individuele tandarts onmogelijk alles kan bieden wat mogelijk is. We hebben een team van achttien mensen die allemaal deskundig zijn op hun gebied.

Als het noodzakelijk is, verwijzen we naar elkaar. Door in het team goed samen te werken en intensief met elkaar te overleggen, brengen we elkaar naar een hoger niveau. We denken dat u als patiënt daarvan profiteert.