Het team van praktijk Tandartsen aan de Herenweg in Heemstede

Marcel Spek

Marcel Spek

Tandarts
BIG nr: 19024019502

Over tandarts Marcel Spek

Tandarts sinds 1989. Voor mij is het heel belangrijk dat zowel medewerkers als patiënten zich welkom veilig, gezien en gehoord voelen. Hierin ligt wat mij betreft de basis voor goede zorg die is gericht op de lange termijn. Daar past bij dat we veel aandacht schenken aan het voorkomen van gezondheidsklachten. Speerpunten van onze praktijk zijn dan ook:

  • Preventie – reiniging, instructie en begeleiding bij het optimaal gezond houden van de mond
  • Duurzaamheid – inspelen op patronen met als doel behoud van functie en esthetiek op lange termijn
  • Minimaal invasief – behandelingen waarbij zo weinig mogelijk gezond tandweefsel wordt verwijderd
  • ‘Hostmanship’ – mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn

Duurzaamheid betekent voor mij ook dat we in ons werk zo veel mogelijk rekening houden met de planeet waarop we met elkaar leven. Om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn een goede teamconditie en werksfeer essentieel. We geloven in teamwork; we werken als team, waarin ieder zijn/haar specifieke rol heeft. Kennis en kunde zijn bij elkaar gebracht zodat we optimale kwaliteit en service kunnen bieden. We zijn alle werkdagen van het jaar bereikbaar en beschikbaar en staan in spoedeisende situaties direct klaar om te helpen.

Audry Tan

Tandarts
BIG nr: 59063818102

Over tandarts Audrey Tan

Mijn naam is Audrey Tan en ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Acta in Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk van mijn oom in Haarlem. Toen hij in 2011 met pensioen ging heb ik zijn praktijk overgenomen. Hier heb ik ruim 10 jaar met plezier gewerkt. Als algemeen tandarts vind ik hetnbelangrijk dat patienten de beste zorg krijgen en dat ze zich veilig voelen tijdens de behandeling. Het is leuk om als tandarts met mensen te werken en een vertrouwensband op te bouwen. Het optimaal houden van ons gebit is belangrijk, interessant en nauwkeurig werk en geeft mij nog steeds veel plezier. Mijn vrije tijd besteed ik met liefde tijd aan mijn gezin.

Frank de Bruyn

Tandarts
BIG nr: 89928786802

Over tandarts Frank de Bruyn

Ik ben Frank en ik ben in 2021 afgestudeerd als tandarts in Groningen. Sindsdien werk ik met veel plezier bij Tandartsen aan de Herenweg. Ik vind het fijn om patiënten te kunnen helpen hun mond gezond te houden. Daarbij vind ik zowel het technische als sociale aspect van het vak erg interessant.

Oksanna

Mondhygiëniste

Over mondhygiënist Oksanna

Ik ben Oksanna en ik ben in 2015 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben begonnen als assistente en daarna heb ik ervaring opgedaan als preventie assistente, voordat ik aan mijn opleiding begon. In mijn stagetijd heb ik gewerkt bij het Leger des Heils bij de speciale zorggroepen. Mijn vader was tandarts en mijn opa tandtechnieker, dus daardoor is mijn interesse in tandheelkunde ontstaan. Het is voor mij van belang om patiënten op hun gemak te stellen en samen naar een gezonde mond toe te werken. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Nina ten Hamm- Sombroek

Mondhygiënist

Over mondhygiënist Nina ten Hamm- Sombroek

Hi, ik ben Nina. Ik woon in Heemstede met mijn man en 2 kinderen. Sinds mijn 18e  ben ik werkzaam in de tandheelkunde. Ik ben begonnen als assistente en heb daarna van 2005 tot 2009 de 4-jarige opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam gevolgd. Het werken met mensen en het helpen verbeteren van een gezonde mond zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe. Als team hebben we vaak overleg en doe ik veel aan nascholing om mijn kennis up to date te houden. Ik hoop dat ik iedereen die in mijn stoel ligt op zijn of haar gemak kan stellen, een goed en passend advies kan geven en in overleg de juiste behandeling kan geven.

Nicole van Hulst

Paro-preventieassistent

Over paro-preventieassistente Nicole van Hulst

Hallo, ik ben Nicole, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Voorhout. Ik ben vanaf 2018 werkzaam als paro-preventieassistente en sinds 2022 werk ik bij Tandartsen aan de Herenweg. Ik geef gebitreinigingen tot een bepaalde diepte in het tandvlees. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor poets-instructies en advies voor eventuele reinigingsmiddelen. Ik werk geordend en secuur en tijdens mijn behandelingen vind ik rust en duidelijkheid erg belangrijk voor mijn patiënten.

Sylvia van den Ende

Preventieassistent

Over preventieassistente Sylvia van den Ende

Mijn naam is Sylvia van den Ende. Ik ben al 13 jaar werkzaam in de mondzorg en werk sinds 2020 met veel plezier bij Tandartsen aan de Herenweg als preventie assistente. Ik wil u graag een fijne en prettige ervaring bieden met een luisterend oor, zodat u goed en tevreden de deur uit gaat. Ik wens u een mooie dag en lach.

Patrick Giesselbach

Patrick Giesselbach

Klinisch prothesetechnicus

Suzanne Werner

mondhygienste

Yvonne van Veen- Planting

Tandartsassistent

Gea de Vries

Gea de Vries

Tandartsassistent

Damai Willemse

Tandartsassistent

Maryam Ghanbariha

Tandartsassistent

Nina v Schie

Stagiaire tandheelkunde

Yvette Hall

Baliemedewerker

Lotte Zuur

Baliemedewerker

Tamara Jansen

Tamara Jansen

Praktijkmanager

Lotte van den Brink

Tandarts