Maatregelen coronavirus

Uiteraard blijven wij de corona-richtlijnen van het RIVM volgen en staan wij achter het dringende advies om een mondkapje te dragen in de praktijk, 1,5 meter afstand te houden.

Ik heb het gelezen

x

Contact

Adres
Tandartsen aan de Herenweg
Herenweg 103 a
2105 ME, Heemstede
Contact
Telefoon: 023 760 1320
E-mail: info@tandartsenaandeherenweg.nl

Openingstijden:

 • maandag:08:00 - 16:30
 • dinsdag:08:00 - 16:30
 • woensdag:08:00 - 19:00
 • donderdag:08:00 - 20:30
 • vrijdag:08:00 - 16:30
 • zaterdag:Gesloten
 • zondag:Gesloten

Tandartsbehandelingen

Onze behandelaars doen alle gangbare tandartsbehandelingen: mondzorg voor het hele gezin en alle generaties. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in angstbehandelingen en implantologie. 

 • Algemene tandheelkunde
 • Endodontologie
 • Restauratieve tandheelkunde
 • Implantologie
 • Reconstructieve tandheelkunde (tandarts Marcel Spek)
 • Angst behandelingen
 • Mondhygiëne en poetsinstructie
 • Facings
 • Kindertandheelkunde
 • Tanden bleken
 • Spoed tandheelkunde
 • Prothetische behandelingen

Wilt u een afspraak maken voor een van de bovenstaande behandelingen? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier.

NEEM CONTACT OPBEL ONS: 023 760 1320

Aanvullende informatie over de beschikbare behandelingen vindt u op de website van het Ivoren Kruis. Klik op het onderstaande logo en vul een behandeling in.

Algemene tandheelkunde

De algemene tandheelkundebehandelingen bestaan voornamelijk uit het planmatig voorkomen van klachten. In de volksmond wordt er dan vaker gesproken over de periodieke tandartscontrole.

Periodieke tandartscontrole

De periodieke controle wordt bij voorkeur ieder halfjaar uitgevoerd door een van onze behandelaars. Hierdoor bent u potentiële tandproblemen voor en kunnen deze beter worden behandeld. Als er grotere problemen worden geconstateerd, dan helpen wij u graag met een correcte doorverwijzing.

Restauratieve tandheelkunde

Met restauratieve tandheelkunde helpen we u om de functie, vorm en esthetiek van uw gebit te verbeteren. De behandelaar analyseert uw gebit en bepaalt aan de hand hiervan welke restauraties nodig zijn. U kunt hierbij denken aan implantaten, cosmetische tandheelkunde of juist simpele orthodontie.

Reconstructieve tandheelkunde

Tandarts Marcel Spek is gespecialiseerd in reconstructieve tandheelkunde. Met deze vorm van tandheelkunde bouwt hij uw gebit opnieuw op. Reconstructieve tandheelkunde wordt vaak ingezet in het geval van gebitsslijtage en gaatjes.

Mondhygiëne en poetsinstructie

De basis voor een gezond gebit is tandenpoetsen. U kunt echter veel meer doen om uw mondhygiëne in optimale staat te houden. Onze behandelaars helpen u graag verder om een stappenplan op te zetten in de richting van een stralend gebit. Neem contact met ons op via 023 760 1320 of info@tandartsenaandeherenweg.nl.

Kindertandarts

Sommige jeugdige patiënten tot 18 jaar kunnen terecht bij onze speciale kindertandarts. Dit geldt bijvoorbeeld voor kinderen met een zeer matig gebit of voor kinderen met gedragsproblemen. De kindertandarts helpt uw (angstige) kind bijvoorbeeld om rustig te blijven tijdens de behandeling.

Spoedtandarts

In spoedgevallen kunt u 24/7 bij ons terecht. Bel tijdens kantooruren naar 023 760 1320 en buiten kantooruren naar 0900 1515. Meer informatie over onze spoedtandarts vindt u hier.

SPOEDTANDARTS: 0900 1515

Prothetische behandelingen

Een prothetische behandeling is noodzakelijk als u geen tanden meer heeft. Door protheses worden kunstmatige tanden in uw mond geplaatst. Na de behandeling kunt u weer eten en drinken zoals voorheen. Een behandelaar kan voor een partiële prothese kiezen als er slechts een deel van het gebit mist. Tandartsen aan de Herenweg heeft iedere donderdag een Klinisch Tand Protheticus (KTP) ter beschikking om u verder te helpen.

Endodontologie

Een tandzenuw kan de oorzaak zijn van veel tandklachten. De beschadigde zenuw moet dan hersteld worden om de pijn te laten verdwijnen. Een wortelkanaalbehandeling biedt dan de oplossing. Op maandag is bij ons wekelijks een tandarts aanwezig die volledig gespecialiseerd is in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen.

Implantologie

Een implantologiebehandeling is onderdeel van restauratieve tandheelkunde. De behandelaar helpt u door één of meerdere tanden te vervangen door implantaten. Implantologie is pas nodig als de tanden niet meer te herstellen zijn. Na een implantologiebehandeling kunt u bijvoorbeeld weer pijnvrij eten.

Angstbehandelingen

Veel mensen gaan met een angstig gevoel naar de tandarts. Bij ons kunt u kiezen voor speciale angsttandartsen die de behandeling voor angstpatiënten wat aangenamer maken. Met speciale behandelmethodes zoals lachgassedatie en lichte, volledige narcose helpen zij u stap voor stap verder aan een stralend gebit.

Facings laten plaatsen

Een behandelaar plaatst een facing om op een simpele manier uw gebit netter te maken. U kunt een facing zien als opvulmateriaal, dat als een schild over uw tanden gelegd wordt. Het porselein zit vast op uw tanden en gaat minimaal 10 jaar mee. Neem voor meer informatie over het plaatsen van facings contact met ons op.

NEEM CONTACT OPBEL ONS: 023 760 1320

Tanden laten bleken

Tanden bleken is een snelle oplossing om verkleurde tanden om te toveren in witte tanden. Bij een bleekbehandeling wordt geen gebruikgemaakt van een boor, zoals bij andere cosmetische behandelingen wel het geval is. Verkleurde tanden kunnen bijvoorbeeld ontstaan door slijtage, een ongeval, medicijngebruik of een beperkte ontwikkeling van de tanden.

Neem contact op

Heeft u vragen over een van de behandelingen? Wij helpen u graag verder via 023 760 1320 of info@tandartsenaandeherenweg.nl. U kunt ons ook bezoeken in onze tandartsenpraktijk in Heemstede.

Tandartsen aan de Herenweg
Herenweg 103a
2105 ME Heemstede