Maatregelen coronavirus

Uiteraard blijven wij de corona-richtlijnen van het RIVM volgen en staan wij achter het dringende advies om een mondkapje te dragen in de praktijk, 1,5 meter afstand te houden.

Ik heb het gelezen

x

Contact

Adres
Tandartsen aan de Herenweg
Herenweg 103 a
2105 ME, Heemstede
Contact
Telefoon: 023 760 1320
E-mail: info@tandartsenaandeherenweg.nl

Openingstijden:

  • maandag:08:00 - 16:30
  • dinsdag:08:00 - 16:30
  • woensdag:08:00 - 19:00
  • donderdag:08:00 - 20:30
  • vrijdag:08:00 - 16:30
  • zaterdag:Gesloten
  • zondag:Gesloten

De praktijk

Tandheelkundige specialisaties

Leer de behandelaars binnen onze tandartspraktijk in Heemstede kennen. Bekijk voor welke behandelingen u bij Tandartsen aan de Herenweg terecht kunt. U vindt hier alle tandartsen, mondhygiënisten en overige behandelaars van Tandartsen aan de Herenweg in Heemstede.

Kidspreventieplan op RTL4 

"Het Zit In De Familie" 

Onze mondhygiëniste Nina Sombroek werkt samen met mondhygiëniste Marit Verschuuren en zetten zich beide in voor het implementeren van het kidspreventieplan bij de jeugd.

Tijdens de tandenspecial "Het Zit In De Familie" werken Nina en Marit samen om poetsles te geven aan peuters op de basisschool Drie Koningen in de Meern. De boodschap van het item is, dat het hebben van cariës niet 'in de familie zit' maar te voorkomen is met goede preventie.

Kijk mee in het onderstaande fragment:

Voor meer informatie neem contact op met:

Telefoon: 023 760 1320

E-mail: info@tandartsenaandeherenweg.nl

Orthodontie

Orthodontie houdt zich bezig met het veranderen van de stand van de tanden in de kaak. U gaat naar een orthodontist wanneer uw tanden scheef of te ver naar voren staan. Ook wanneer uw tanden en kiezen niet goed op elkaar aansluiten en wanneer u te weinig (of juist te veel) ruimte heeft in uw gebit, gaat u naar de orthodontist.

Kindertandheelkunde

Kinderen tot 17 jaar komen in aanmerking voor kindertandheelkunde. De kindertandarts behandelt voornamelijk kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Kinderen met gedragsproblemen, extreem veel gaatjes of een lichamelijke of verstandelijke beperking vallen ook onder de kindertandheelkunde.

Spoed tandheelkunde

Wanneer er een kroon of vulling is uitgevallen, uw tand of kies is afgebroken of wanneer u last heeft van ontstoken tandvlees, dan staan wij voor uw klaar. Buiten openingstijd en in het weekend is onze spoedlijn is bereikbaar via 0900-1515

Prothetiek

Als er geen tanden of kiezen meer aanwezig zijn in het gebit, dan wordt er een prothese geplaatst. Door de prothese kunt u weer eten, praten en lachen. Indien er enkel een paar tanden of kiezen missen, dan kan er ook een partiële prothese gemaakt worden. Elke donderdag is er bij ons in de praktijk de hele dag een Klinisch Tand Protheticus (KTP) aanwezig om u de beste zorg te geven op het gebied van prothetiek.

Endodontologie

Endodontologie spitst zich toe op de wortels van de tanden en kiezen en het omliggende kaakbot. De specialist houdt zich bezig met het voorkomen en oplossen van problemen in dit gebied en is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Op maandag is bij ons wekelijks een tandarts aanwezig die volledig gespecialiseerd is in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen.

Cosmetische chirurgie

Het gebit een totale make-over geven gebeurt met cosmetische chirurgie. Wij voeren diverse cosmetische behandelingen uit, waaronder tanden bleken, een klikgebit plaatsen, implantaten plaatsen en complete gebitsrenovaties uitvoeren.

Implantologie

Bij implantologie worden één of meerdere tanden vervangen door implantaten. De implantaat - of de kunstwortel - vervangt de tand of wortel en alle bijbehorende functies.

Bleken

Wanneer u een wit en stralend gebit wilt hebben, is het mogelijk om de tanden te bleken. Wij controleren uw tanden en als de verkleuringen van uw tanden niet te ernstig zijn, kunnen wij speciale bitjes bij u aanmeten, waar u uw tanden een frisse look kan geven.

Facings

Als er een tand is afgebroken of als er een spleetje is ontstaan tussen uw tanden, kunt u uw gebit repareren door middel van facings. Een facing gaat zo’n vijf tot tien jaar mee, mits u het goed onderhoudt.

Slaap-snurk problemen

Snurken is niet alleen vervelend voor uw partner, maar het kan ook een oorzaak zijn van (eventueel toekomstige) gezondheidsklachten. Door middel van een special ontworpen beugel kunnen uw slaap- en snurkproblemen in vele gevallen worden verholpen.

Tandarts in Heemstede

De praktijk van Tandartsen aan de Herenweg in Heemstede is sinds 2015 geopend. De aangesloten tandartsen bij Tandartsen in de Herenweg hebben allemaal 15 à 30 jaar ervaring in het tandartsenvak. Onze praktijk in Heemstede is ook makkelijk bereikbaar vanuit Haarlemmerhout en Haarlemmerhoutkwartier.

Adres:

Tandartsen aan de Herenweg
Herenweg 103a
2105 ME Heemstede

Contact:

Telefoon: 023 760 1320
Email:info@tandartsenaandeherenweg.nl

Openingstijden:

Maandag en dinsdag: 08.00 – 16.30 uur
Woensdag en donderdag: 08.00 uur tot 20.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 16.30 uur
Weekend: 24-uursdienst, telefoon: 0900-1515

Spoedtandarts

Bij spoedgevallen buiten kantooruren of in het weekend kunt u contact opnemen met onze spoedlijn. Wij zijn bereikbaar via 0900-1515. 

Patiënt worden?

Bij Tandartsen aan de Herenweg in Heemstede kunt u zich te allen tijde inschrijven als nieuwe patiënt. Klik hier om u in te schrijven of neem contact met ons op via 023 760 1320 of via info@tandartsenaandeherenweg.nl

NEEM CONTACT OPBEL ONS: 023 760 1320

Routebeschrijving Tandartsen aan de Herenweg

Tandartsen aan de Herenweg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Heemstede-Aerdenhout neemt u bus 50 richting Leiden. Na 12 minuten stapt u uit bij bushalte Groenendaal/Herenweg. Tandartsen aan de Herenweg bevindt zich op loopafstand van de bushalte.

Komt u met de auto? Dan kunt u uw route plannen via Google Maps. Er is voldoende parkeergelegenheid achter de praktijk.